STRAKS! EVENT

Ga met ons mee naar STRAKS! EVENT

De samenleving is sterk aan het veranderen. Samen met u komen er steeds meer senioren bij die willen blijven participeren in de maatschappij, die graag zelfredzaam blijven en zelfstandig willen blijven wonen. Door de veranderende regelgeving, sociale en economische omstandigheden, wijzigt de positie van senioren in de maatschappij. Daarbij trekt ook de overheid zich steeds verder terug, waardoor het belangrijk is om nu gerichte keuzes te maken voor vandaag, morgen, straks en de verdere toekomst.

STRAKS! Begint vandaag met vooruitkijken naar morgen!

Dit levensloop gerichte evenement is een interessante optie voor u om te bezoeken. Het nieuwe evenement laat zich het best vergelijken met de Negenmaanden Beurs rondom zwangerschap en kindertijd, alleen richt STRAKS! EVENT zich speciaal op ouder worden. Dit vernieuwende evenement biedt u en uw directe omgeving, zoals uw kinderen, familie, vrienden, mantelzorgers e.a. een heldere en bewuste kijk op ouder worden. Kom dan ook vooral samen naar dit inspirerende en veelzijdige evenement!

STRAKS! EVENT hét unieke totaalplatform rondom Ouder worden!

STRAKS! EVENT geeft u op een aantrekkelijke wijze inzicht in allerlei concrete oplossingen, uiteenlopende mogelijkheden, nieuwe ontwikkelingen en interessante wetenswaardigheden voor nu en straks. Als bewuste senior van vandaag en morgen wilt u natuurlijk zo goed mogelijk richting geven aan uw eigen wensen en mogelijkheden op het gebied van Wonen, Vitaliteit, Zelfredzaamheid, Mobiliteit, Zorg, Financiën, Regelgeving en Ondersteuning. STRAKS! EVENT presenteert u met ruim zeventig verschillende deelnemers hét unieke totaalplatform om dit streven vorm en inhoud te geven vanuit uw eigen beleving en perspectief.

STRAKS! EVENT biedt u de bijzondere gelegenheid om direct in contact te komen met uiteenlopende bedrijven, dienstverleners en organisaties. Nergens anders treft u een dergelijk totaalaanbod waardoor u optimaal in staat wordt gesteld een goede eigen afweging te maken. Alle producten en diensten worden zoveel mogelijk vanuit een praktische invalshoek gepresenteerd. Hierdoor maakt u op een zeer aantrekkelijke manier concreet kennis met de uiteenlopende mogelijkheden en oplossingen.

Tot STRAKS!

Sfeerimpressie van STRAKS! EVENT