Het ‘Er-op-Uit’ Festival Voorjaar 2024

Uniek evenement als aftrap voor een nieuw recreatie en toerisme seizoen in Nederland

Het ‘Er-op-Uit’ Festival is een nieuw publieksevenement over allerlei er-op-uit mogelijkheden in Nederland. Vooruitlopend op de nationale vrije dagen en de landelijk verspreide vakantieperiodes, kenmerkt dit sprankelende voorjaarsfestival op het juiste moment, de start van een nieuw er-op-uit seizoen in eigen land. Het evenement is specifiek ontwikkeld voor de promotie van binnenlandse recreatie en toerisme. De wisselende locaties, het tijdstip en de evenementopzet zijn zorgvuldig bepaald om het evenement zijn unieke waarde en karakter mee te geven.

Dit vernieuwende publieksevenement brengt al het goede van vrijetijdsbeleving in Nederland voor driemaal drie dagen samen. Het ‘Er-op-Uit’ Festival heeft als doel het publiek direct in contact te brengen met allerlei recreatieve en toeristische mogelijkheden in eigen land. Dit wordt verpakt in een aansprekende voorjaarsentourage als voorproefje op het komende seizoen.

De geïnteresseerde bezoeker legt zijn of haar persoonlijke agenda langs de Nederlandse veelzijdigheid en wordt optimaal geprikkeld om er-op-uit te gaan in eigen land. Daarmee is dit boeiende festival het enige specifieke publieksevenement voor de vrijetijdsbranche dat volledig in het teken staat van vrijetijdsbesteding in Nederland. De volgende edities starten in het voorjaar van 2024.